ΠροϊόνταΗ σειρά προϊόντων Sinomarin Plus Algae είναι η επόμενη γενιά προϊόντων Sinomarin - με βάση το σύμπλεγμα Algomer™ και το υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού 2,3% σε NaCl - για την οποία είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι.

Το σύμπλεγμα Algomer™ αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό από 100% φυσικά συστατικά, τα οποία έχουν εξαχθεί από τα φύκη Undaria pinnatifida* και Spirulina platensis*. Και τα δύο είδη φυκών χρησιμοποιούνται επί μακρόν στην Ανατολίτικη ιατρική για την προαγωγή της υγείας και τη θεραπεία πολλών παθήσεων, ενώ παράλληλα αποτελούν μέρος της διατροφής της Άπω Ανατολής.

Το σύμπλεγμα Algomer™, ειδικά σχεδιασμένο για ρινική χρήση, αποτελείται από ένα μείγμα φυσικών συστατικών από φύκη όπως η phycocyanin και μία πληθώρα από σύμπλοκα πολυσακχαριτών συμπεριλαμβανομένων και των fucoidans. Τα συστατικά αυτά σχηματίζουν ένα προστατευτικό επίστρωμα που εγκλωβίζει, παγιδεύει και εμποδίζει την επαφή και/ή την εισχώρηση βλαβερών εξωτερικών παραγόντων (π.χ. αλλεργιογόνα, ρύποι, ιοί, βακτήρια κλπ) στο ρινικό βλεννογόνο, βοηθώντας στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας και ενισχύοντας τη φυσική του λειτουργία.

*Τα φύκη Undaria pinnatifida και Spirulina platensis συλλέγονται από τα πιο παρθένα νερά της Παταγονίας στην Αργεντινή και της Βρετάνης στη Γαλλία, αντίστοιχα, και έχουν πιστοποίηση βιολογικής προέλευσης.